Om oss

Yster Construction AB är exklusiv återförsäljare av Grundtuben i Norden och vi tillhandahåller samtliga tjänster ”från inventering till säker sten”. Vi har sedan starten säkrat över 8.000 gravvårdar med Grundtuben och har över 80 referensförsamlingar i Norden.

2014 – Tillsammans med Grundtuben AB utför vi dom första säkringarna av gravvårdar på Kyrkogårdar i Sverige.

2016 – I ett gemensamt beslut med Grundtuben AB grundar vi Yster Construction AB som exklusiv återförsäljare av Grundtuben i Norden. Under året utbildar vi personal för inventering av gravvårdar enligt Centrala Gravvårdskommittén och utför dom första inventeringsuppdragen som innehåller förslag på åtgärder baserat på Grundtuben.

2017 – Yster vidareutvecklar Åtgärdsprogrammet vilket inkluderar säkring av högre gravvårdar över 1,5m och utför såväl inventerings- som säkringsarbeten i Sverige och Danmark.

2018 – Yster lanserar egenutvecklad webbaserad applikation för enklare dokumentation och uppföljning av såväl inventerings- som säkringsarbetet. Inventerings- och säkringsuppdrag i Sverige och Danmark. Nu över 8.000 gravstenar på över 80 Församlingar.

2019 – Den webbaserade applikationen vidareutvecklas och möjliggör GPS-positionering på gravstenar och bilddokumentation med automatisk bildnamngivning

Välkommen att kontakta oss
Står Ni inför kommande kontroller och dokumentation av gravvårdar av olika storlekar eller har Ni stenar som behöver åtgärdas enligt CGK?

Tveka inte att kontakta oss så kommer vi gärna till Er och berättar hur vi kan hjälpa Er utifrån Era förutsättningar och resurser inom gravvårdssäkring.

om-yster-construnction

Yster är exklusiv återförsäljare av Grundtuben i Norden.